Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Лютого, 2021 р., 15:13
02.02.2021 р. у Турбівській селищній раді відбулась позачергова 5 сесія 8 скликання за головуванням Соця Ігоря Валерійовича.
01 Лютого, 2021 р., 09:26
01.02.2021 р. у Турбівській селищній раді відбулося засідання комісії з питань прав людини, законності, депутатської етики та регламенту, з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, гуманітарних питань: освіти, культури, спорту, духовного розвитку, молодіжної політики, охорони здоров’я, материнства, дитинства та соціального захисту населення
22 Січня, 2021 р., 14:36
22.01.2021р. керівництвом Турбівської селищної ради відбувся виїзд у с. Костянтинівка для прийняття майна у власність Турбівської територіальної громади. Під час робочої поїздки було проведено інвентаризацію майна Костянтинівської сільської ради, відвідано будинок культури, бібліотеку та музей у будинку культури.
22 Січня, 2021 р., 10:03
21.01.2021 р. відбулось засідання виконкому, на якому були присутні 18 членів виконкому. На порядку денному – 11 питань, а саме: затверджувався графік особистого прийому громадян; розглядалось питання про затвердження комісії по обстеженню зелених насаджень, що підлягають видаленню на території Турбівської територіальної  громади; про вихід громадян із членів особистого селянського господарства; про впорядкування нумерації будівель та присвоєння поштової адреси на об’єкти нерухомого майна; про затвердження Порядку відшкодування фактичних витрат на копіювання та друк документів, що надаються за запитами на інформацію; про оголошення та проведення конкурсу з визначення виконавця послуг; про впорядкування вулиць; про затвердження Регламенту роботи виконавчого комітету; про виділення коштів громадянам; про план роботи виконкому, про організацію громадських робіт у 2021 р.  
21 Січня, 2021 р., 12:50
Процес реорганізації сільських рад шляхом приєднання до Турбівської територіальної громади розпочато. Відповідно до рішення №8/2-38 від 14 грудня 2020 року селищної ради, було створено комісію з реорганізації сільських рад, наразі проводиться ряд заходів з цього питання. 
20 Січня, 2021 р., 11:06
20 січня 2021 року о 15:00 год. в приміщенні Турбівської селищної ради було проведено засідання з приводу надання матеріальної допомоги громадянам, які опинились в складних життєвих обставинах та мають проблеми з здоров'ям і внаслідок недостатнього матеріального забезпечення потребують фінансової підтримки.
17 Грудня, 2020 р., 15:29
24 грудня 2020 року о 15-00 год. в адмінприміщенні Турбівської селищної ради (зала засідань ІІ поверх) відбудеться чергова 3 сесії Турбівської селищної ради 8 скликання. Розпорядження додається.
23 Жовтня, 2020 р., 23:26
  РОЗДІЛ 10. Головне свято турбівчан     Уже традиційно 7  липня  Турбів святкує  День  міста та свято Івана Купала. Під патронатом Турбівської селищної ради, за участю  міського  будинку культури, Турбівської міської  бібліотеки  для дітей, запрошених артистів  для мешканців та гостей  нашого містечка   на мальовничому березі річки відбувається гарне свято.  Презентації  продукції підприємств та установ селища, вихованців дитячих садочків, школярів,  концертна програма за участю вихованців  міського будинку культури, виставка артстудії, виставка авторських портретів-  все сприяє створенню  позитивної атмосфери свята. Особливого шарму додають  майстер- класи з розпису імбирних пряників та виставки  робіт народних умільців.
23 Жовтня, 2020 р., 22:39
   РОЗДІЛ 9.  Турбівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини.    В грудні 2019 року відкрито кімнати денного стаціонару в Турбівській амбулаторії загальної практики сімейної медицини. За кошти місцевого бюджету, з якого виділено 150 тис.грн. проведено ремонт приміщення, придбано та встановлено котел для опалення, інше устаткування,  прокладено мережі водопостачання та водовідведення.  Планується і далі поповнювати матеріальну і лікувальну базу Турбівської амбулаторії сімейної медицини задля задоволення потреб громадян. Також з місцевого бюджету проведено співфінансування придбання автомобіля для амбуламолрії ( 60 тис.грн)

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь