Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Квітня, 2021 р., 08:31
Комунальне підприємство Турбівський комбінат комунальних підприємств має намір здійснити зміну тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення шляхом встановлення нових тарифів на підставі рішення виконавчого комітету Турбівської селищної ради від 25 березня 2021 року «Про винесення на публічне обговорення проекту рішення виконавчого комітету щодо встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення, вартості послуг з вивезення та очищення стічних вод та збирання та вивезення твердих побутових відходів на території Турбівської територіальної громади».
31 Березня, 2021 р., 16:54
Благодійна організація благодійний фонд «Будуємо майбутнє» за сприянням депутата Фурманюка Олега Михайловича забезпечили гуманітарну допомогу жителям Турбівської громади, яку КМ «Центр надання соціальних послуг» разом з службою у справах дітей роздали сім’ям, що опинилися в складних життєвих умовах.
31 Березня, 2021 р., 13:35
     31.03.2021 року у приміщенні Турбівської селищної ради відбувся конкурс на заміщення вакантних посад: заступника начальника загального відділу; провідного спеціаліста відділу організаційно – розпорядчої роботи; головного  спеціаліста з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами. В результаті роботи трудовий колектив селищної ради поповнився відповідальними, компетентними та організованими працівниками, які готові працювати на благо громаді та вирішувати питання, які виникають у процесі децентралізації.
29 Березня, 2021 р., 16:40
Увага! Нагадуємо, що закінчується термін подання Е-декларацій особами уповноваженими на виконання функцій держави та місцевого самоврядування. Дана декларація подається на офіційному веб-сайті НАЗК за минулий 2020 рік до 01 квітня 2021року.
29 Березня, 2021 р., 13:27
Безоплатна правова допомога – правова допомога, що гарантується державою та повністю або частково надається за рахунок коштів Державного бюджету України, місцевих бюджетів та інших джерел.
26 Березня, 2021 р., 19:26
26 березня 2021 року о 15:00 в приміщенні Турбівської селищної ради відбулось засідання чергової 9 сесії 8 скликання.
26 Березня, 2021 р., 11:48
 25 березня поточного року відбулася робоча зустріч під керівництвом начальника відділу – головного архітектора відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Турбівської селищної ради – ГРИЦАЙ Т. В. та  головою Турбівської селищної ради - СОЦЬ І. В. - ДЕМЕШКАН В. М., головним архітектором проекту – СОЛОВАНЮК М. Д. по питанню розроблення містобудівної документації населеного пункту смт. Турбів.  До складу даної документації має увійти виготовлення Генерального плану, плану Зонування території  смт. Турбів, Схема санітарної очистки смт. Турбів, а також виготовлення Проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж  населеного пункту  смт. Турбів.
26 Березня, 2021 р., 08:21
25.03.2021 року відбулось засідання комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально – економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, на якій було розглянуто такі питання:
25 Березня, 2021 р., 17:01
25.03.2021 року відбулось засідання виконкому на якому було розглянуто ряд питань:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь