Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВІТ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЗАВАЛЬНЮКА ВАСИЛЯ ВАСИЛЬОВИЧА ПРО РОБОТУ ТУРБІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ 7 СКЛИКАННЯ

Дата: 23.10.2020 22:16
Кількість переглядів: 594

Фото без опису  РОЗДІЛ 8. Традиції громади.     Взимку є чимало свят, яких із нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли вшановують Святого Миколая.  Щороку  ми вітаємо маленьких турбівчан  з побажанням щирої радості і приємних сюрпризів, чарівних чудес і оптимізму душі, доброго здоров’я і приголомшливих ідей, люблячої родини і справжнього щастя. А посмішки, солодощі, веселощі  роблять це свято особливим.

Фото без опису

    Новорічні вітання від Діда Мороза та Снігурочки щороку приймають маленькі мешканці нашого селища.  Новорічні  ранки  для  всіх діточок та дітей пільгових категорій відбуваються в Турбівській селищній раді. Розваги, конкурси, посмішки, подарунки, щоби  кожен  рік був щасливим і мирним.

Фото без опису Фото без опису

   Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже, саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.

    Традиційно першого  червня і в нашому селищі відзначається Міжнародний день захисту дітей. Цьогоріч на території Турбівського дитячого садочка №1 під патронатом Турбівської селищної ради за участю  міського будинку культури, Турбівської міської бібліотеки для дітей, ДЮСШ відбулося захоплююче дійство, в якому юні таланти проявили себе в танцях, піснях, образотворчому мистецтві, спортивних виступах.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь